Välkommen till Team Pedersen AB

Transport – Entreprenad – Anläggning – Maskin

Enskilt avlopp Malmö

Team Pedersen AB är ett företag som arbetar med bland annat enskilt avlopp i Malmö och övriga delar av Skåne. Utöver det arbetar vi även med transport, anläggning, entreprenad och maskiner. Inom företaget finns mångsidig kunskap och lång erfarenhet, vilket ligger till grund för vårt breda tjänsteutbud och gedigna arbete. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med enskilt avlopp såväl som häckklippning. Utifrån dina önskemål och behov kommer vi ge dig bästa tänkbara hjälp. Vår utgångspunkt ligger i södra Skåne men vi arbetar med stor omnejd, bland annat i Malmö.

Om oss

Grunden för vårt företag, Team Pedersen AB, lades 2013. Företaget statades då upp i en mindre skala, det var enbart grundaren Tobias Pedersen som arbetade och drev företaget. Han arbetade till en början som maskinist och chaufför åt andra företag.

Ett år efter starten köptes den första grävmaskinen och lastaren in till företaget. Sedan dess har vi expanderat, idag har vi även lastbil och hjulgrävarmaskin.

I juli 2016 blev vi ett aktiebolag. Med åren har företaget växt och i dagsläget har vi fem heltidsanställda samt flertalet inhyrda.

Enskilt avlopp Malmö

Små & stora uppdrag

Vi åtar oss både små och stora uppdrag inom enskilt avlopp. Arbetet anpassas efter hur mycket hjälp just du behöver.

Våra maskiner

I vårt arbete använder vi följande maskiner:Volvo EC35D, Terex TW 85, L30G, Volvo FM9 samt maskinernas olika tillbehör. 

Enskilt avlopp Malmö

Våra tjänster

Team Pedersen AB har ett brett tjänsteutbud. Inom företaget har vi lastbil, grävmaskin, lastare och hjulgrävmaskin, tack vare dem kan vi erbjuda många olika tjänster.

Enskilt avlopp

Enskilt avlopp är en avloppsanläggning som ligger utanför det kommunala avloppet. Är det här något du behöver hjälp med kan du vända dig till oss. Vår kunskap är omfattande, vi kan därmed sköta arbetet från början till slut.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Team Pedersen AB

BRUNSBOVÄGEN 248-0, 23198 Klagstorp

073-098 52 85

info@teampedersen.se

Enskilt avlopp Malmö

Hit till oss är du välkommen när du behöver hjälp med enskilt avlopp. Med vårt arbete är vi aktiva i stora delar av Skåne, bland annat Malmö. Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor.

Enskilt avlopp Malmö