Välkommen till Team Pedersen AB

Transport – Entreprenad – Anläggning – Maskin

Betongbilning Malmö

Team Pedersen AB är ett företag som arbetar med bland annat betongbilning i Malmö och övriga delar av Skåne. Utöver det arbetar vi även med transport, anläggning, entreprenad och maskiner. Inom företaget finns mångsidig kunskap och lång erfarenhet, vilket ligger till grund för vårt breda tjänsteutbud och gedigna arbete. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med betongbilning såväl som häckklippning. Utifrån dina önskemål och behov kommer vi ge dig bästa tänkbara hjälp. Vår utgångspunkt ligger i södra Skåne men vi arbetar med stor omnejd, bland annat i Malmö.

Om oss

Grunden för vårt företag, Team Pedersen AB, lades 2013. Företaget statades då upp i en mindre skala, det var enbart grundaren Tobias Pedersen som arbetade och drev företaget. Han arbetade till en början som maskinist och chaufför åt andra företag.

Ett år efter starten köptes den första grävmaskinen och lastaren in till företaget. Sedan dess har vi expanderat, idag har vi även lastbil och hjulgrävarmaskin.

I juli 2016 blev vi ett aktiebolag. Med åren har företaget växt och i dagsläget har vi fem heltidsanställda samt flertalet inhyrda.

Betongbilning Malmö

Små & stora uppdrag

Vi åtar oss både små och stora uppdrag inom betongbilning. Arbetet anpassas efter hur mycket hjälp just du behöver.

Våra maskiner

I vårt arbete använder vi följande maskiner:Volvo EC35D, Terex TW 85, L30G, Volvo FM9 samt maskinernas olika tillbehör. 

Betongbilning Malmö

Våra tjänster

Team Pedersen AB har ett brett tjänsteutbud. Inom företaget har vi lastbil, grävmaskin, lastare och hjulgrävmaskin, tack vare dem kan vi erbjuda många olika tjänster.

Betongbilning

Betongbilning är den metod där man gör hål i betong eller andra hårda material. Man gör detta med hjälp av en bilmaskin. Syftet av betongbilning kan vara olika, det kan bland annat handla om att avlägsna material så som kakel eller klinker på golv och väggar.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Team Pedersen AB

BRUNSBOVÄGEN 248-0, 23198 Klagstorp

073-098 52 85

info@teampedersen.se

Betongbilning Malmö

Hit till oss är du välkommen när du behöver hjälp med betongbilning. Med vårt arbete är vi aktiva i stora delar av Skåne, bland annat Malmö. Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor.

Betongbilning Malmö